Първоначално публикувано от NightRider
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвети при покупка на алфа ромео 147 до 4000 лв
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Аз мисля, че чека на двигателя си гасне след определен период от време, дори да не е запалена колата.
Волана, защо да не е неин? Като изключим, че е претапициран, модела си е същия като всички 147-ци. Освен ако не гледаш гумените волани де....sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАз мисля, че чека на двигателя си гасне след определен период от време, дори да не е запалена колата.
Волана, защо да не е неин? Като изключим, че е претапициран, модела си е същия като всички 147-ци. Освен ако не гледаш гумените волани де....
Comment
-
Първоначално публикувано от fanciful Покажи съобщениеМерси много на всички са съветите , доста ме наплашихте с тези 2000-3000 да я вкарам в ред , но желанието ми за алфа ромео 147 все още е голямо тези дни смятам да видя тази..
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...874&f1=details
и още няколко и може би ще се ориентирам към друг автомобил на моменти ако не се реша да взема някоя и да почвам да инвестирам... след всички тези постове колкото и да ми помагат толкова и се овърквам.....
От там нататък е лесно...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеНе съм те нападал, много пъти съм казвал за твоята кола добри думи, особено когато тръгна да я продаваш преди време. Под състезания имах предвид пистите - то пак си е натоварване. Може още неща да се споменат, но не е тук мястото.
Например моите всички коли се продават. Но виж им цените. Почти непродаваеми ... защото ще се разделя с тях само за добра цена и защото са в час.
Който ме познава лично и е виждал колата знае за какво става дума. Всичко от-до за 147-цата като евентуални проблеми, плюсове-минуси итн винаги съм споделял и говорил открито за тях с всеки, който се е поинтересувал и ме е попитал. Нямам проблеми с истината и не крия нищо относно историята на колата, за разлика от всички "джамбази".
Аз си имам планове в най-скоро време за друга нова кола, с която да си се возя (не е Алфа), а тази тогава ще е само, за да ме радва по пистите.
Иначе колегата morfius го е казал много добре в предния пост! Автора на темата да прецени дали колата ще му е по джоба, и ако хареса нещо да скача, пък каквото сабя покажеLast edited by digitalundgrd; d.m.y г., 19:37.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Не е зле да спрете да плашите момчето....кви са тия суми ,кви са тия обслужвания....кой е казал,че трябва да са му издути джобовете с пари за поддръжка..........ние в северозападната част(познавам много хора които не влизат във форума),не взимаме над 1000 на месец...па си караме колите,не хлопащи,не тряскащи, с нови ролки ,ремъци и масла.............колкото взема повече човек,толкова повече ще си позволява....това е......ей чак се ядосах.
Към човека с темата:
Ние не можем да ти харесаме кола,а само да те насочим и всичко което те интересува,винаги е на първа страница......щом са повече от две,по-добре или спри да четеш или вземай колата която ти спре сърцето и след това( ако е алфа), продължи с присъствието си тук.....още веднъж ще ти пожелая успех.Last edited by undy; d.m.y г., 20:15.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАз мисля, че чека на двигателя си гасне след определен период от време, дори да не е запалена колата.
Волана, защо да не е неин? Като изключим, че е претапициран, модела си е същия като всички 147-ци. Освен ако не гледаш гумените волани де....Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
До 4000 лв ще си купиш точно една кофа,която няма дъно и ще хвърляш парички и ще си се чудиш,защо не се пълни.Моят съвет е да се насочиш към друга марка,защото е много вероятно да страдаш. Това го приеми като съвет.Не ме нападайте,обичам си колата и няма да се разделя с нея докато не остане,само волана и двигателя.
Last edited by JoRiX; d.m.y г., 20:07.
Comment
-
Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщениеДо 4000 лв ще си купиш точно една кофа,която няма дъно и ще хвърляш парички и ще си се чудиш,защо не се пълни.Моят съвет е да се насочиш към друга марка,защото е много вероятно да страдаш. Това го приеми като съвет.Не ме нападайте,обичам си колата и няма да се разделя с нея докато не остане,само волана и двигателя.
Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеНе си прав. Ако искаш ще ти обясня на ЛС, а ако си от Сф мога да ти покажа и да покараш даже
Comment
-
Мерси за помоща на всички , имам конкретен и последен въпрос засега и започвам да гледам коли и докато си избера . Кой са задължителните неща който трябва да сменя независимо колколко е "читава" колата за да си сметна разходите без тези който ще изскочат в последствие (първа кола ще ми е и ако споделите ще съм много благодарен)
1.масло и филтри
2.ремаци ролки .....Last edited by fanciful; d.m.y г., 20:41.
Comment
-
Първоначално публикувано от fanciful Покажи съобщениеМерси за помоща на всички , имам конкретен и последен въпрос засега и започвам да гледам коли и докато си избера . Кой са задължителните неща който трябва да сменя независимо колколко е "читава" колата за да си сметна разходите без тези който ще изскочат в последствие (първа кола ще ми е и ако споделите ще съм много благодарен)
1.масло и филтри
2.ремаци ролки .....
След това започваш да се ослушваш за потропвания,течове,поведения на двигател и т.н....и най-вече таблото, за светещи ламБи156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеНощен,ще започнеш да ми харесваш
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:50 ----------
Първоначално публикувано от fanciful Покажи съобщениеМерси за помоща на всички , имам конкретен и последен въпрос засега и започвам да гледам коли и докато си избера . Кой са задължителните неща който трябва да сменя независимо колколко е "читава" колата за да си сметна разходите без тези който ще изскочат в последствие (първа кола ще ми е и ако споделите ще съм много благодарен)
1.масло и филтри
2.ремаци ролки .....
- гуми
- акумулатор
- свещи и кабели (бензин)
- дискове и накладки
- ... искаш ли още?
Жалко, че си от ВарнаAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
0879369082
Comment
-
1.масло и филтри
2.ремаци ролки .....
2 - Ролки, ремъци, вероятно термостат, вариатор и свещи ако е ТС.
3 - Все някой носач, щанга или биалетка.
4 - Гуми (първо съответните за сезона, после и за следващия), накладки (може и дискове), акумулатор, чистачки, комплект първа помощ, пожарогасител и жилетка.
5 - регистрация, еко такса ако е нов внос, гражданска и каско (особено за първа кола е добре да имаш).
Има тема с разходи и ремонти... влизаш и смяташ това по-горе и си преценяваш.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
Comment